Passa al contingut principal

Qui soc | Publicacions

QUI SOC

La meva visió és simple:

"Prestar la màxima atenció als meus clients i a la seva satisfacció."


He recorregut les principals serralades, tant en bicicleta de muntanya com a peu; Alps, Atlas, Pirineus, Islàndia, Munros, Sierra Nevada... He viscut moments inoblidables i ara vull que els visqueu vosaltres.
Els valors, compromís, disciplina, paciència i feina són els meus motors. Per mi, és fàcil treballar sota aquests pilars, sobretot perquè la meva feina és la meva passió.

Xavier Mas Soler
Tècnic d'Esports en Mitja Muntanya.
Arquitecte Tècnic

"No em lamento, perquè puc dir que he viscut tot en el que he cregut i he estimat. Per això em considero afortunat. He pogut donar forma a totes les meves expectatives. Cadascú té que trobar el seu camí, sabent que la vida no et regala res: tot s’ha de conquerir."
Walter Bonatti

Soc molt respectuós amb les lleis vigents, per aquest motiu disposo assegurança d’accidents per els participant i assegurança de responsabilitat civil. Si vols t'envio en format pdf les assegurances amb les seves cobertures i els justificants de pagament anuals de les mateixes.

Acreditacions:
PUBLICACIONS

Pedalant per l'alta Vall del Ter
 

Llibre tipus roadbook amb un recull de 18 excursions amb btt que transcorren per l'alta Vall del Ter, Sant Pau de Segúries, Camprodon, Llanars, Vilallonga de Ter, Setcases, Molló i Beget. Guia autoeditada amb 115 pàgines. ISBN: 978-84-615-2805-9 


PREU: 10 €


DESCARREGA'T ELS TRACKS

Xavier Mas Soler | t. 678759194 | info@guiesrocblanc.com
Oficina | pl. Dr. Robert 8, baixos, 17867 Camprodon (Girona)