Qui soc

La meva visió és simple:

"Prestar la màxima atenció als meus clients i a la seva satisfacció."


He recorregut les principals serralades tant amb bicicleta de muntanya com a peu; Andes, Alps, Atlas, Pirineus, Munros, Sierra Nevada. He viscut moments inoblidables i ara vull que els visqueu vosaltres.
Els valors, compromís, disciplina, paciència i feina són els meus motors. Per mi, és fàcil treballar sota aquests pilars, sobretot perquè la meva feina és la meva passió.

Xavier Mas Soler
Tècnic d'Esports en Mitja Muntanya.
Arquitecte Tècnic

Soc molt respectuós amb les lleis vigents, per aquest motiu pots consultar les Assegurances de que disposo, assegurança d’accidents per els participant i assegurança de responsabilitat civil:  
Assegurança d'Accidents
Assegurança de Responsabilitat Civil

Soc una persona amb moltes inquietuds, amb moltes aficions i altres maneres de guanyar-me la vida.
"No em lamento, perquè puc dir que he viscut tot en el que he cregut i he estimat. Per això em considero afortunat. He pogut donar forma a totes les meves expectatives. Cadascú té que trobar el seu camí, sabent que la vida no et regala res: tot s’ha de conquerir."
Walter Bonatti

Col·laboradors

Associació CEA Alt Ter

Qui son?
El CEA Alt Ter és una associació sense ànim de lucre dedicada a l'educació a través de la descoberta de l'entorn natural i del patrimoni històric i social, així com la seva recuperació, conservació i difusió.
L'associació va néixer l'any 2000 quan un grup d'educadors van iniciar projectes d'educació ambiental i d'altres relacionats amb el medi ambient al Ripollès.

L'equip humà
Ell CEA Alt Ter està format per un equip humà multidisciplinar (biòlegs, pedagogs, veterinaris...) sensibilitzats en la conservació del patrimoni i amb experiència en l'educació ambiental i en activitats de lleure.