Passa al contingut principal
Novetats a Vallter 2000

El proper cap de setmana 30 i 1 de desembre  Vallter 2000 ja obre les seves portes, els dos temporals de llevant d’aquest setmana han deixat gruixos de fins a un metre de neu. Aquest any, el primer que ho gestiona Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya hi ha moltes novetats, això últim junt amb la gran quantitat de neu caiguda sembla indicar que serà una gran temporada.

“els dos temporals de llevant d’aquest setmana han deixat gruixos de fins a un metre de neu”


Com a principals novetats trobarem que s’han retirat els canons de la pista del Xalet, per col·locar-los a la part alta de l’estació, d’aquesta manera es podrà garantir un mínim de pistes innivades. La pista del Xalet s’habilitarà per la practica de raquetes de neu i esquí de muntanya, per així canalitzar de forma més eficient els visitants a les pistes, evitant aglomeracions al pàrquing superior.

“s’han retirat els canons de la pista del Xalet per col·locar-los a la part alta de l’estació”


Gracies a les prematures nevades i a les modificacions realitzades, sembla que aquest serà un bon any per l’estació. Amb aquest bon començament nosaltres continuarem treballant per poder oferir un producte de qualitat que complementi la oferta turística de la Vall.