Passa al contingut principal

Colònies Costabona

Un cop ja hem vist que farem a les Colònies d’estiu Cosatbona al post anterior avui veurem que és el que els nens han de portar i algun altre detall més que hauríeu de saber.


Què hem de portar?
Una motxilla o bossa suficient per a tot l’equipatge; sac de dormir d’estiu (hi ha flassades); pijama; sandàlies per a la dutxa i el riu; banyador; tovallola de bany i tovallola de mans; necesser amb efectes d’higiene personal (raspall de dents i pasta, pinta, un potet de sabó tot ús, mocadors de roba o de paper, etc.); recanvi de roba interior per a cada dia i mitjons extres per si es mullen; roba còmoda suficient per a una setmana; roba i calçat de muntanya (atenció a mitjons i sabates, si és possible ja estrenats); roba d’abric per als vespres i dies freds (pantalons llargs i jersei). Totes les peces hauran d’anar marcades amb el nom.
I també: frontal amb piles; cantimplora; gorra; ulleres de sol, crema solar i brúixola (aquesta, opcional).

Comunicació amb les famílies
Les famílies es podran posar en contacte amb l’equip de monitors/ores sempre que sigui necessari a través de correu electrònic (eva_canjordi@yahoo.com) o bé, si es tracta d’una qüestió urgent, per telèfon (666 577 447 – Eva, o 678 759 194 – Xavier).
També donem la opció de si ens faciliteu una adreça de correu electrònic enviar-vos informes periòdics de l’evolució de la setmana.

Al enllaç següent trobareu tota la informació i us hi podreu inscriure. I si tens alguna qüestió, no dubtis a contactar amb nosaltres.